ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ CARE ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΓΙΑΥΤΟ DAILY CARE THΣ ΕUKANUBA!



Όλη τη σειρά της EUKANUBA DAILY CARE μπορείτε να την βρείτε Κ.Π (Κατόπιν Παραγγελίας) στο πρατήριο μας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ;


ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ Η ικανότητα των σκύλων να κινούνται άνετα είναι σημάδι καλής υγείας . Πολλοί σκύλοι, όμως, αντιμετώπίζουν προβλήματα με τις αρθρώσεις και το υπερβολικό βάρος με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο δραστήριοι. Για αυτό χρειάζονται μια ειδικά σχεδιασμένη δίαιτα, όπως η Eukanuba Sensitive Joints, για να παραμείνουν σε φόρμα και να απολαμβάνουν μια δραστήρια ζωή. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ Διατηρεί το ιδανικό βάρος και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της πίεσης στις αρθρώσεις με L-Καρνιτίνη. ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ Υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων με πρόσθετη γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη.



Σύνθεση:


 Αποξηραμένο Κοτόπουλο & Γαλοπούλα (22%), καλαμπόκι, σιτάρι, σόργο, ζωικά λίπη, κριθάρι, αποξηραμένος πολτός τευτλών (3,8%), αποξηραμένο αυγό, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, χλωριούχο κάλιο, ιχθυέλαιο, ανθρακικό ασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, λιναρόσπορος, εξαμεταφωσφορικό νάτριο, φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS) (0.38%), γλυκοζαμίνη (576mg/kg), θειική χονδροϊτίνη (57mg/kg). Συσκευασία: 2,5kg, 12,5kg