Οι περισσότεροι κατασκευαστές τροφών & ειδών σκύλων επικαλούνται τους εκτροφείς για να δώσουν ώθηση στα προϊόντα τους. Εμείς στη MALTEZ PARADISE https://dogtrainer-dogtrainer.blogspot.com/ είμαστε οι ίδιοι εκτροφείς (Μαλινουά - Μπόξερ) με άδεια εκτροφής από τον ΚΟΕ και κατοχυρωμένη επωνυμία από την FCI http://www.fci.be/en/ . Αυτό για εσάς σημαίνει ότι μιλάτε με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και στόχο έχουν το καλύτερο για τον σκύλο σας.
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 78 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ. 2104971424 6983425427 6948697167. Ωράριο: Δ-Σ 9:00 - 20:30

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΟΥ;

  1. Γνώρισε τους γονείς του: Αν έχεις την δυνατότητα να δεις τους γονείς του σκύλου σου θα καταφέρεις αμέσως να πάρεις μία πρώτη εικόνα για το μέγεθός του. Συνήθως τα θηλυκά σκυλιά μοιάζουν με την μητέρα τους ενώ τα αρσενικά με τον πατέρα τους αντίστοιχα.
  2. Κοίτα τις πατούσες του: Τις περισσότερες φορές οι πατούσες είναι αυτές που μαρτυρούν το μέγεθος του σκύλου. Όσο πιο μεγάλες και πλατιές αυτές είναι τόσο πιο πολύ θα ψηλώσει και θα παχύνει ο σκύλος σου.
  3. Ζύγισε τον και κάνε υπολογισμούς: Όταν το κουτάβι σου είναι έξι εβδομάδων ζύγισε τον και διπλασιάστε το βάρος του. Διπλασίασε το άθροισμα ξανά και πρόσθεσε ένα κιλό. Για να σου δώσουμε ένα παράδειγμα. Αν ο σκύλος σου στην ηλικία των έξι εβδομάδων είναι 1,5 κιλό, υπολόγισε: 1,5×2= 3, 3×2= 6, 6+1=7. Το βάρος δηλαδή του σκύλου σου θα είναι 7 κιλά.